Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kazı Ekibine İftar yemeği

Kazı Ekibine İftar yemeği

Erdek Zeytinliadada kazı çalışmalarına katılan kazı ekibine, akşamları verilen iftar yemekleri ile ekibin moral motivasyonları üst düzeye çıkıyor.

Erdek Zeytinliada`da kazı çalışmalarına katılan kazı ekibine, akşamları verilen iftar yemekleri ile ekibin moral motivasyonları üst düzeye çıkıyor.
Doç.Dr. Nurettin Öztürk başkanlığında sürdürülen kazılarda Arkeolog Asistanlar, yüksek lisans doktora öğrencileri, Antrapolog`lar, Restoratör`ler ve Steyjer Arkeoloğ öğrencilerin oluşturduğu 25 kişilik ekip akşam iftar yemeğinde Erdek Kafkas motel İşletmecisi Seçkin Arslan`ın konuğu oldu. 
Zeytinliada kazı ekibi akşam saatlerinde adadan Başarı isimli tekne ile geldikleri Kafkas Motel iskelesinde Kafkas Motelin İşletmecisi Seçkin Arslan tarafından karşılandı.
Arslan, Zeytinliada kazı ekibinin ülke ve ilçemiz turizmi adına son derece başarılı bir çalışma sürdürdüklerini, ekibin Erdek`teki çalışmalarını sürdürdükleri sürece Erdekli turizmciler tarafından yakın ilgi ve alaka gösterilmesini istedi.
Bir süre sonra Erdek Zeytinliada`daki kazı çalışmaları tamamlanıp ada ziyarete açıldıktan sonra kazı ekibinin Erdek ile ilişkisinin biteceğini hatırlatan Arslan,  ``Ancak Zeytinliada kazı ekibinin Erdek`in sosyal ve ekonomik yapısına yeni ufuklar kazandırırken, turizm potansiyelini dünya turizmine açacak, bu nedenle kazı ekibinin Erdek`teki konumu çok özeldir, bizler turizmci olarak bu kardeşlerimizin Zeytinliada kazı çalışmalarında çok başarılı çalışmalara imza attıklarını kesinlikle unutmamalıyız`` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false