Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaza yapan araçtan sağ çıkan sürücü yakınlarını korkuttu

Kaza yapan araçtan sağ çıkan sürücü yakınlarını korkuttu

Burhaniye'de aracı ile dereye uçan kayıp şoförün, kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, ıslak elbiselerini değiştirmek için Akçay'daki evine yürüyerek gittiği öğrenildi.

Burhaniye’de aracı ile dereye uçan kayıp şoförün, kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, ıslak elbiselerini değiştirmek için Akçay’daki evine yürüyerek gittiği öğrenildi.
Önceki gece Dalyan mevkiinde meydana gelen kazada, Ş.K. idaresindeki 06 DA 1323 plakalı otomobil, yağış ve bölgede bulunan çamur yüzünden takla atarak su dolu dere yatağına ters bir şekilde düştü. Araç sürücüsü Ş.K. kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Sürücü, yaşadığı şokun etkisiyle, ıslanan elbiselerini değiştirmek için yağmur altında yürüyerek Akçay Mahallesindeki evine gitti.
Kaza ihbarı alarak bölgeye giden jandarma, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, dere içinde takla atmış bir araç buldu. Ancak tüm aramalara rağmen aracın sürücüsüne ulaşılamadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar yapılan aramalar bir netice vermedi. Ertesi gün sabah sularında yakınları ile kaza mahalline gelen Ş.K. daha sonra jandarmaya giderek yetkililere bilgi verdi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false