Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Kaz ve Madra Dağları Birliği bütçesi onaylandı

Kaz ve Madra Dağları Birliği bütçesi onaylandı

Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliğinin son toplantısı hüzünlü geçti.

Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği`nin son toplantısı hüzünlü geçti.
Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu başkanlığında yapıldı. Seçimler öncesi son kez olağan olarak toplanan Birlik Meclisi üyelerine Başkan İnceoğlu tarafından veda yemeği verildi. 
Balıkesir ve Çanakkale illerindeki toplam 24 belediyenin üyesi bulunduğu Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği`nin, 2013 yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu Başkanlığında Akçay Sosyal Tesislerinde yapıldı. 
Yerel seçimler öncesinde son kez olağan olarak yapılan toplantıya Burhaniye, Bayramiç, Balya, Güre, Zeytinli, Pazarköy, Erenköy Belediye Başkanları ile diğer birlik üyesi belediyelerin temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan toplantıda Birlik Başkanı Cahit İnceoğlu, tarafından birliğin faaliyetleri hakkında meclise bilgi verildi. Birliğe yeni üyelik talepleri ve ayrılma talepleri ile bu konuda tüzüğün 4. maddesinde gerekli değişiklik yapılması, Birliğe yeni büro kiralanması için Birlik Başkanına yetki verilmesi, çevresel sorunlar karşısında dava açmak, açılan davalara müdahil olmak için birlik başkanına avukat görevlendirme ve azil yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Ardından birliğin 2014 yılı çalışma programı görüşüldü. 2014-2015-2016 Mali yılı gelir gider bütçesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 
Birlik Başkanı ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği`nin, çevreyi korumayı amaç edinmiş ilk ve tek birlik olduğunu kaydedip, "Birliğimiz yeni dönemde de görevine devam edecek, Balıkesir`deki belde belediyelerinin kapatılması nedeniyle üye sayımızda azalma olacak, ancak yeni katılmak isteyen belediyeler de olacak. Bu dönem içerisinde hep birlikte uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Tüm Belediye Başkanı ve birlik meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi. 
Toplantının ardından Birlik meclis üyelerine Başkan İnceoğlu tarafından veda yemeği verildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false