Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAZ DAĞLARINDA DOMUZ AVI

KAZ DAĞLARINDA DOMUZ AVI

Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Spor Kulübü Derneği, Kaz Dağları Dereli Köyü mevkiinde kendi üyelerine bir av partisi düzenledi. Kulüp içinde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirmek ve

Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Spor Kulübü Derneği, Kaz Dağları Dereli Köyü mevkiinde kendi üyelerine bir av partisi düzenledi. Kulüp içinde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirmek ve kaynaşma amaçlı tertiplenen av gününde kulüp üyeleri avlanmanın yanı sıra doyasıya eğlenerek stres attılar. Domuz avının geleneksel hale geldiğini belirten Kulüp Başkanı M. Mahmud AYDIN “ 2014 – 2015 Av sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Kulüp üyelerimiz arasında Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirerek kaynaşma amacı ile düzenlediğimiz avda üyelerimiz ile yürüyüş avı şeklinde ve Domuzcu av köpeklerimiz eşliğinde bir av partisi düzenledik. Öğleye kadar yaptığımız domuz avında 6 domuz vurduk. Öğleden sonra üyelerimiz için hazırladığımız mangal partisi ve çeşitli yarışmalar ile doyasıya eğlendik. 60 kadar resmi belgeli üyemizin katılımı ile gerçekleşen av gününde üyelerimiz avlanmanın yanı sıra eğlenerek stres attılar. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak avımıza katılan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ dedi.
Avcılar, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyleyerek organizasyonda emeği geçen yetkililere teşekkür ederek devamını beklediklerini ifade ettiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı