Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kaymakam Kaygısızdan taziye ziyareti

Kaymakam Kaygısızdan taziye ziyareti

İlçemiz Kaymakamı Kaygısız, taziye ziyaretlerinde bulundu.

İlçemiz Kaymakamı Kaygısız, taziye ziyaretlerinde bulundu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, vefat eden S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi`nin eski Genel Sekreteri Ali Anafarta`nın çalıştığı kurum ile Aşağıyapıcı Köyü Muhtarı Abdullah Şener`in annesinin vefatı dolayısıyla Aşağıyapıcı Köy Muhtarlığını ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, geçen hafta vefat eden S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi`nin eski Genel Sekreteri Ali Anafarta için, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına taziye ziyaretinde bulunarak, Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakuş`a taziye dileğini iletti.
Kooperatif Başkanı Mustafa Karakuş, acılarını paylaşan ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız`a şükranlarını sundu.
Kaygısız, Aşağıyapıcı Köyünde 
İlçemiz Kaymakamı Kaygısız, daha sonra Aşağıyapıcı Köyü Muhtarı Abdullah Şener`e, annesi Fatma Şener`in vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulunmak üzere Aşağıyapıcı Köyü`ne gitti.
Aşağıyapıcı Köyü Muhtarı Abdullah Şener, annesi Fatma Şener`in vefatı ile ilgili Aşağıyapıcı Köyüne kadar gelerek taziyede bulunan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`a aile adına teşekkür etti.
Taziye ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Kaymakam İsmail Kaygısız "Geçen hafta vefat eden S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi`nin eski Genel Sekreteri Merhum Ali Anafarta ile Aşağıyapıcı Köyü Muhtarı Abdullah Şener`in annesi merhume Fatma Şener`in cenazesine, yıllık izinde olduğu için katılamadığını bildirdi.
Ölüm haberlerini alınca çok üzüldüğünü kaydeden Kay makam Kaygısız, "Merhum ve Merhumeye Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false