Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kaymakam Kaygısızdan engellilere destek

Kaymakam Kaygısızdan engellilere destek

Türkiye Sakatlar Derneği Erdek Şubesi eski Başkanı Nurcan Yıldır, Beşiktaş Engelliler Eğitim Spor ve Turizm Derneğini ilçede kurma çalışmalarına başladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Erdek Şubesi eski Başkanı Nurcan Yıldır, Beşiktaş Engelliler Eğitim Spor ve Turizm Derneği`ni ilçede kurma çalışmalarına başladı.
Beşiktaş Engelliler Eğitim Spor ve Turizm Derneği`nin Erdek`te kurulacağını öğrenen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız eşi ile birlikte, kurulması planlanan derneğin kurucu başkanı olması beklenen Nurcan Yıldır`ı evinde ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın eşi Hatice Kaygısız ile birlikte evinde ziyaret ettiği Nurcan Yıldır yaptığı açıklamada, "Engelli vatandaşlarımız yasaların kendilerine verdiği hakları bilmiyor. Aileleri de özürlü aile bireylerini toplumdan saklıyor. Bende engelliyim ve onların hissettikleri duyguları çok iyi biliyorum. Engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmak kendilerine, devletimiz tarafından sunulan haklardan faydalanmalarını sağlamak amacıyla İstanbul Beşiktaş Engelliler eğitim Spor ve Turizm Derneğinin Erdek Şubesini Mayıs ayındaki Engelliler Haftasına kadar kurmak istiyorum. İlçe Kaymakamımız eşi Hanımefendi ile evime yaptığı ziyaret için de kendilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız`da "Tüm kurum ve kuruluşlarımızla her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Kurulacak olan dernek  şubesinin hayata geçmesi için elimizdeki imkanlarla yardımcı olacağız" sözü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli