Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Kaygısız ve Eşi Ümmüye teyzenin köyünde

Kaymakam Kaygısız ve Eşi Ümmüye teyzenin köyünde

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Türkiyede gönülleri fetheden Ümmüye Gülsümü Hamamlı Köyündeki evinde ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Türkiye`de gönülleri fetheden Ümmüye Gülsüm`ü Hamamlı Köyündeki evinde ziyaret etti.
İlçemize atandığı günden itibaren başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Kaymakam İsmail Kaygısız, "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına Erdek Hamamlı Köyü`nden katılan Ümmüye Gürbüz`ü evinde ziyaret edip başarısını kutladı.
Ünlü sunucu Kenan Işık`ın sunduğu " Kim  Milyoner Olmak İster" programına çıkarak başarılı bir performans gösteren Hamamlı Köyü eşrafından Ümmüye Gürbüz`ü, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız eşi Hatice Kaygısız ile birlikte, ikamet ettiği Hamamlı Köyündeki evinde ziyarette bulundu.
Hamamlı Köyündeki evinde kızı ve oğluyla beraber kalan Ümmüye Gürbüz, karşısında Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı eşi Hatice Kaygısız ile birlikte görünce şaşırdı.     
Kaygısız, Ümmüye Teyzeye böyle bir yarışmaya katılma düşüncesi nereden geldi? Sorusuna cevap veren Ümmüye Teyze, ziyaretten duyduğu mutluluğu paylaştıktan sonra, yarışmaya başvuru yaptıktan sonra 6 sınav ve mülakattan geçerek yarışmacı olmaya hak kazandığını bildirdi.
Yarışmaya yerel kıyafetiyle katıldığını kaydeden Ümmüye Gülsüm, daha iyi performansla ileri soruları görebilirdim. Fakat yarışmanın heyecanından bildiğim soruda tüm jokerlerimi kullandım. Sağlık olsun. Kısmet buraya kadarmış. Yarışma salonundaki seyircinin ayağa kalkarak beni alkışlamasından ve Kenan Işık beyefendinin yarışma sırasında duygulanarak ağlamasından çok utandım. Yarışmak, o heyecanı yaşamak çok güzeldi. Dualarıyla bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.
Kaymakam Kaygısız, "Ümmüye Hanımı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Soruları son derece hızlı ve soğukkanlılıkla cevapladı. Son soruya kadar gitmesini televizyon başında seyrederken çok istedik. Kendisi yarışırken aynı zamanda Erdek ilçemizin tanıtımına da katkıda bulundu. Kendisi çok kitap okuduğundan dolayı bugün hem ziyaret hem de kitap hediye etmek için buradayız. Evinde onu kitap okurken gördük. Ümmüye Hanımın kitapları çok, kitaplığı yoktu. Bu eksikliği de Bandırma`nın mümtaz esnaflarından Ayna Alışveriş Mağazaları sahibi Emin Turgut tarafından sağlandı. Emin Bey yarışmayı evinde televizyondan seyrederken, Ümmüye Gürbüz`ün yarışmadaki performansından ve kitap okuyan biri olmasından etkilendiklerini, kendilerine kitaplık hediye etmek istediklerini iletince kabul ettik" dedi.
İlçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın eşi Hatice Kaygısız ise, Ümmüye Gürbüz Hanıma kendilerini çok güzel misafir etmelerinden dolayı, teşekkür edip başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı