Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Kaygısız: EMİTTte Balıkesir Valiliği ile birlikteydik

Kaymakam Kaygısız: EMİTTte Balıkesir Valiliği ile birlikteydik

Erdek Kaymakamlığı, EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarına Balıkesir Valiliği ile birlikte katıldı.

Erdek Kaymakamlığı, EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarına Balıkesir Valiliği ile birlikte katıldı.
İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde, bu yıl 16. kez düzenlenen kısa adı EMİTT olarak bilinen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarına, katılan Balıkesir Valiliği tanıtım standında Erdek`te yer aldı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek`in bu yıl EMİTT Turizm Fuarına Balıkesir Valiliği`nin yer aldığı stant içinde tanıtımının yapıldığını söyledi.
2012-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`na (EMİTT) Balıkesir Valiliği Standından katılan ilçemizin fuardan memnun döndüğü öğrenildi.
9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında devam eden 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`na (EMİTT) , Balıkesir Valiliği ile birlikte hareket ederek, Erdek`in tanıtımının Balıkesir Valiliği tanıtım standında yapıldığını hatırlatan Kaygısız, fuar boyunca ilçemizi tanıtıcı broşür, CD ve kitapçıklarla tanıtımının en güzel şekilde yapıldığından kimsenin kuşku duymamasını istedi.
Fuarın çok verimli ve başarılı geçtiğini ifade eden Kaygısız, Türkiye genelinden ve yurt dışından çok sayıda yabancı firma fuara katılan kurumlar ve firmalarla görüşme fırsatı bulundu. Televizyon kanallarının fuar merkezinde yaptığı röportajların bölgemizin tanıtımı için çok yararlı olduğunu düşünüyorum şeklinde konuştu.
Balıkesir Valiliğinin çatısı altında birleşen Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Havran, Sındırgı, Balıkesir, Erdek, Edremit, Akçay, Altınoluk, Zeytinli, Güre, Erdek ve Avşa Belediyeleri EMITT fuarında kendi yörelerinin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımını yaptıklarını açıklayan Kaymakam Kaygısız, "Fuar süresince, Erdek standını ziyaret eden misafirlerlerle, Erdek Ticaret Odası tarafından görevlendirilen oda personeli ilgilenip standımıza katkıda bulundu. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay gibi birçok ünlünün ziyaret ettiği Balıkesir Valiliği standı ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Fuarda ilçemizin deniz, kum ve güneşinin yanında doğal güzellikleriyle gıda ürünlerinden zeytin ve zeytinyağının tanıtımının üst düzeyde yapılmasına çalışılmıştır" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı