Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Kaygısız Çeltikçi Köyünde

Kaymakam Kaygısız Çeltikçi Köyünde

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, ilçemize 5 kilometre mesafede bulunan Çeltikçi Köyünü ziyaret etti. Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızın, Çeltikçi Köyüne yaptığı ziyarette AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onayda eşlik etti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, ilçemize 5 kilometre mesafede bulunan Çeltikçi Köyü`nü ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın, Çeltikçi Köyüne yaptığı ziyarette AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`da eşlik etti.
Çeltikçi Köyü Muhtarı Sinan Süzen ve köy vatandaşlarımızla Köy Konağında bir araya gelerek köyün sorunlarını dinleyen Kaygısız ve Onay  daha sonra köyde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. 
Çeltikçi Köyüne yaptıkları ziyaretle ilgili basına bilgi veren bilgi veren Kaymakam Kaygısız, "Çeltikçi Köyü ilçemize yakın ve doğası son derece güzel bir köyümüz. 2010 yılında yaptığımız çalışmalarla 1658 m2`lik köy meydanı ve köy içi yollarımızı parke taşı yaptık.  2011 yılında köy sakinlerimize sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla, içme suyu isale hattımızın eskiyen borularını değiştirdik. Köyümüzü Erdek asfaltına bağlayan köy yolu stabilize idi.  Bu yolumuzun öncelikle altyapı ve sanat yapılarını yaptıktan sonra 1. Kat asfaltını 2011 yılında bitirdik. Çeltikçi köyümüz her şeyin en iyisine layık. Gerekli yatırımları bütçemiz dahilin de yapmaya devam edeceğiz." dedi.
Köy Muhtarı Sinan Süzen ise "Kaymakamımız ve İl Genel Meclis Üyemiz köyümüzde incelemelerde bulundu. Ziyaret dolayısıyla sorunlarımızı iletme ve yaptığımız hizmetleri gösterme fırsatımız oldu. Çeltikçi Köyü olarak köyümüze göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli