Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kaymakam Atasoy Ormanlı’da

Kaymakam Atasoy Ormanlı’da

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un bu haftaki durağı Erdek’in kırsal Ormanlı Mahallesi oldu.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un bu haftaki durağı Erdek’in kırsal Ormanlı Mahallesi oldu. 
Erdek İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Müftüsü Mehmet Tüfekçi ile Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sabri Keçeci’nin eşlik ettiği Kaymakam Atasoy, kırsal Ormanlı Mahallesi meydanında muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. 
Kaymakam Atasoy, mahalle sakinleriyle sohbet edip vatandaşlardan ve muhtardan mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. 
Mahalle sakinleriyle gerçekleşen buluşma sona erdikten sonra, Kaymakam Atasoy’un programı Ormanlı Mahallesi Şelale gezisi ile devam etti. 
Kaymakam Atasoy, Ormanlı Mahallesi ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşlarla buluşma toplantılarına devam edildiğini söyledi.                      
En uzak kırsal mahallelerimizden biri olan Ormanlı’da yaşayan vatandaşların taleplerini ve sorunlarını, ilgili kurum amirleri ile birlikte yerinde dinlediklerini belirten Kaymakam Atasoy “En kısa sürede sorunlarına ve taleplerine çözüm bulacağız.” dedi. 
Doğa harikası Ormanlı şelalesini kurum amirleri ve mahalle muhtarı ile birlikte gezdiklerini kaydeden Kaymakam Atasoy “Görsel şöleni herkesin mutlaka gelip, görmelerini tavsiye ediyoruz. Erdek sadece yaz mevsimi ve deniz turizmi ile değil, doğası ve doğa turizmi ile de mutlaka ön plana çıkması gerekiyor.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 

 



Reha Uluçay
30.09.2022 16:21:55
Evet sadece deniz turizmi olmamalı. Narlı mahallesindeki kilise restore edilse inanç turizmi büyük ilgi toplar.

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy Ormanlı’
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli