Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kaymakam Tunç, şehit ve gazi aileleri ile iftarda buluştu

Kaymakam Tunç, şehit ve gazi aileleri ile iftarda buluştu

Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Marmara Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftar yemeğine Kaymakam Mehmet Tunç, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Horzum, İlçe Emniyet Amir vekili., Mehmet Tunç, vakıf üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve değerli aileleri katıldı.
Marmara Kaymakamı Tunç, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek ?Ülkemizin bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları ile bir iftar sofrasında beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, büyük bir onur duyuyorum.? dedi.

Devletimizin ve milletimizin şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğunu önemle vurgulayan Kaymakam Tunç, ?Bu vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için canlarını feda eden şehit ve gazilerin hakları asla ödenemez. Sizler dinini, vatanını, milletini, muhafaza etmek için canlarını feda eden şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak devlet olarak en önemli görevlerimizdendir. Bu mübarek Ramazan gününde vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize de Yüce Yaradan´dan acil şifalar diliyorum.? diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber: Tuncay Ertan

/resimler/2018-5/23/1246303646459.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli