Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Demirelli´den ?Yeni Erdek? aracılığıyla veda

Kaymakam Demirelli´den  ?Yeni Erdek? aracılığıyla veda

?Erdek´ten çok güzel anılarla ayrılıyorum?

Yaklaşık 9 ay süreyle kaldığı Erdek Kaymakamlığı göreviyle ilişkisini bugün kesen Mustafa Demirelli, ilçemizden pazartesi günü ayrılacak. Ankara´da, 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdür Daire Başkanlığına atanan Demirelli, 15 günlük mehil süresini kullandıktan sonra yeni görevine başlayacak.
Demirelli, Erdeklilere, gazetemize yaptığı son açıklamayla veda etti. 9 aya yakın süre görev yürüttüğü Erdek´i çok sevdiğini vurgulayan Demirelli, şunları söyledi:
?Kısa süre kalmış olsam bile Erdek´ten çok güzel anılarla ayrılıyorum. Erdek´te severek görev yaptım. Bu görev sürem içinde birlikte çalıştığım merkezi idare temsilcilerine, belediye teşkilatına, kamu ve özel sektör kuruluşlarına, bizlere destek ve eleştirileri nedeniyle sivil toplum kuru luşlarının temsilcilerine, tüm Erdeklilere ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum.? 

Erdek´te göreve başlamadan önce Diyarbakır´da görevliyken kendisine YENİ ERDEK gazeteleri ve Ahmet Pesen ile birlikte hazırladıkları ?Güzelliğin Özel Erdek? isimli kitabını gönderen gazeteci-yazar Önder Balıkçı´ya ayrıca teşekkür ettiğini belirten Demirelli, ?Erdek ile ilgili ilk bilgileri, bu gazeteler ve kitaptan edinmiştim? diye konuştu.
Demirelli, önümüzdeki yıllarda da Erdek´e, zaman buldukça gelmek istediğini sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı