Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Çalık´tan sürpriz iftar ziyareti

Kaymakam Çalık´tan sürpriz iftar ziyareti

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık ile kimsesi olmayan ve Kestanelik Kırsal Mahallesi´ndeki evinde yalnız yaşayan Gülsüm Pala isimli bayanı evinde ziyaret ederek birlikte iftar açtılar.

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık ile kimsesi olmayan ve Kestanelik Kırsal Mahallesi´ndeki evinde yalnız yaşayan Gülsüm Pala isimli bayanı evinde ziyaret ederek birlikte iftar açtılar.

Geçtiğimiz yıl Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı imkanları ile kendisine yeni bir ev inşa edilen ve sıcak bir kış geçiren Gülsüm Pala´ya Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık iftar ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Çalık´ın iftar ziyaretine eşi Zeynep Çalık, Kaymakam Refiği Büşra Uçar, Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sabri Keçici ve eşi Fatma Keçici eşlik etti.

Birlikte yapılan iftar sonrası Gülsüm Pala memnuniyetini dile getirerek ?Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, her derdimizde devletimiz yanımızda, kapımıza kadar gelip ilgileniyor. Allah razı olsun? duasını yaparak kendisini ramazan ayında da yalnız bırakmayan Kaymakam Ekrem Çalık´a teşekkür etti.

Haber Merkezi



ALİ-VELİ
28.05.2018 09:36:21
İşleri güçleri şov yapmak.Yaşlı kadının duvar saati, zevat iftar sofrasında iken 18:02 yi gösteriyorÇay muhabbetinde de 18:20.Eeee...ne olacak şimdi iftara daha iki saatten fazla var.Gülermisin,kızarmısın!?

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli