Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Çalık, "Sporda Yetenek 10´la Gelecek" toplantısında

Kaymakam Çalık,

Balıkesir Öğretmenevi´nde "Sporda Yetenek 10´la Gelecek" Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Balıkesir Öğretmenevi´nde "Sporda Yetenek 10´la Gelecek" Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ında katıldığı toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlık yaptı.
Balıkesir ilçelerinin kaymakam-larının katıldığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil İbrahim Koyuncu, Dünya Şampiyonu Maratoncu İsmail Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürleri de yer aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri tarafından "Sporda Yetenek 10´la Gelecek" Projesi hakkında bilgilendirme sunumlarının yapıldığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil İbrahim Koyuncu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Toplantının sonunda söz alan Vali Yazıcı, spor yapmaya imkân bulamayan çocukları sporla buluşturduklarını söyledi.
Çocuklarımıza istedikleri branşda spor yaptıracaklarının altını çizen Vali Yazıcı, ?Çocuğun malzemeleri noktasında belediyelerin, sosyal yardımlaşma vakıflarımız, kurumlarımız elbirliğiyle bunların ihtiyaçlarını karşılayacak. İki tane sonuç elde etmiş olacağız. Kendini buralarda ifade edemeyen gönlünden geçirdiği arzu ettiği halde buralara katılamayan çocuklarımıza bu imkânları açarak onların da yapabileceğini göstereceğiz, onların da mutlu olmasını sağlayacağız. Her kurumun sosyal sorumlulukları var. Bunu bu çerçevede düşünüyoruz. Önceliğimiz dezavantajlı grup diye tarif ettiğimiz orta gelir ve alt gelir grubunun çocuklarıyla özellikle ilgileneceğiz." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli