Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Çalık kırsal mahallelerde

Kaymakam Çalık kırsal mahallelerde

Çalık, Turan Mahallesi´ne yapılan ziyarette önce, yapım onarım ve çevre düzenlemesi Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca gerçekleştirilen Şehit Yılmaz Gün´ün kabrini ziyaret ederek dua etti.

Çalık, Turan Mahallesi´ne yapılan ziyarette önce, yapım onarım ve çevre düzenlemesi Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca gerçekleştirilen Şehit Yılmaz Gün´ün kabrini ziyaret ederek dua etti. Mahalle Muhtarı Nejat Akbay, Şehit babası Hüseyin Gün ve mahalle sakinleri ile mahalle meydanında buluşan Kaymakam Ekrem Çalı,k inşaatı tamamlanan cami şadırvanında incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
Çalık, Ballıpınar Mahallesi´ne yapılan ziyarette, mahalle meydanında vatandaşlarımız ile buluştu. Mahalle sakinlerinin girişimleri ile Kapıdağ´ın mor soğanına marka değeri kazandırarak patent alan Bereketli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerine emeği geçen ve üretici konumundaki mahalle sakinlerine teşekkür ederek kutladı. Kaymakam Çalık, kamu kurum amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, markanın korunması ve geliştirilmesi ile mahallenin sorunları hakkında vatandaşlarımızla sohbet etti.
Ardından Yukarı Yapıcı Mahallesi´nde, mahalle meydanında vatandaşlarımızla buluşan Kaymakam Ekrem Çalık, mahallenin sorunları ve çözüm yolları hakkında karşılıklı sohbet ederek düşünce alışverişinde bulundu.
Belkıs Mahallesi´ne yapılan ziyarette, mahalle kahvehanesinde mahalle sakinlerimizle buluşan Kaymakam Ekrem Çalık, mahallenin sorunları hakkında vatandaşlarımızla sohbet etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false