Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Atasoy´dan Zeytin Kooperatifi´ne iade-i ziyaret

Kaymakam Atasoy´dan Zeytin Kooperatifi´ne iade-i ziyaret

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin, Erdek Kaymakamlığı´na atanan Abdullah Atakan Atasoy´u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin, Erdek Kaymakamlığı´na atanan Abdullah Atakan Atasoy´u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından, Kaymakam Atasoy´da, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Atasoy, iade-i ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği Erdek Zeytin Tarım Kooperatifi ziyaretinde kooperatif yönetim kurulu başkanı ve yönetimi ile görüştü.
Erdek Zeytin Tarım Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol tarafından kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.
Kooperatifin faaliyetleri hakkındaki memnuniyetlerini dile getiren Kaymakam Atasoy, üretici ortaklara hayırlı ve bereketli sezon temennisinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol, nazik ziyaretleri için Kaymakam Atasoy´a yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti.
Samimi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden Kaymakam Atasoy ise kooperatif yöneticileri ile sık sık bir araya geleceklerini belirterek, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli