Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kayıp Şoför ölü bulundu

Kayıp Şoför ölü bulundu

Edremit'te, iki gündür haber alınamayan 25 yaşındaki minibüs şoförü Mustafa Küpeli, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu. Küpelinin yanında bulunan

Edremit'te, iki gündür haber alınamayan 25 yaşındaki minibüs şoförü Mustafa Küpeli, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu. Küpeli`nin yanında bulunan av tüfeğiyle intihar ettiği tahmin ediliyor.
Minibüste şoför olarak çalışan Mustafa Küpeli, önceki gün sabah evden çıktı. Küpeli`nin akşam eve dönmemesi üzerine yakınları merak edip aramaya çıktı ancak kendisine ulaşamadı. Küpeli`nin ertesi gün akşam da evine gelmemesi üzerine yakınları, tekrar aramaya başladı. Bülbüldere Mevkisi`ndeki, uzun süredir kapalı olan kendilerine ait kır lokantasına giden yakınları, Küpeli`yi burada kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine gelen polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemede bekar olan Küpeli`nin yanında bulunan av tüfeğiyle göğsünden vurulduğunu belirledi.
İntihar ettiği sanılan Küpeli`nin cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na kaldırıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı