Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kaygısızdan hassasiyet dolu ziyaret

Kaygısızdan hassasiyet dolu ziyaret

Erdek Kaymakamı İsmail kaygısız, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede görme engelli bir vatandaşı ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı İsmail kaygısız, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede görme engelli bir vatandaşı ziyaret etti.
Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kendi evinde yalnız yaşayan görme engelli vatandaşımız Ahmet Kaplan`ı evinde ziyaret etti.
Kaymakam Kaygısız`ın yaptığı ziyarete, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen`de eşlik etti.
Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Ahmet Kaplan, "İlçe Kaymaka-mımızı evimde misafir ettiğime çok sevindim. 74 yaşındayım. Anne, baba ve kardeşlerim vefat etti. Bebeklikten beri görme özürlüyüm. Komşu ve yakınlarımın yardımıyla yaşamımı sürdürüyorum. Devletimizin engellilere tanıdığı maddi haklardan faydalanıyorum, Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin" dedi.
Kaymakam Kaygısız`da ziyarette "Ahmet beyi ziyaretimizde kendisini son derece hayat dolu ve moralli gördük. Buda bizi ziyaretiyle memnun etti. Her zaman tüm kurum ve kuruluşlarımızın imkanlarıyla engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Kendisine yaşamında mutluluk ve sağlık diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false