Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaygısız tablet dağıttı

Kaygısız tablet dağıttı

Fatih Projesi kapsamında, Erdek Anadolu Lisesi öğretmen ve 9. Sınıf öğrencilerine tablet bilgisayarları dağıtıldı.

Fatih Projesi kapsamında, Erdek Anadolu Lisesi öğretmen ve 9. Sınıf öğrencilerine tablet bilgisayarları dağıtıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen Eğitimde Fırsatları Artırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında İlçemizde altyapısı tamamlanan Erdek Anadolu Lisesinde 15 öğretmen ve 68 öğrenci olmak üzere toplam 83 adet tablet bilgisayar kullanıcılarına ulaştı.       Erdek Anadolu Lisesinde düzenlenen Tablet Bilgisayar dağıtım programına Kaymakam İsmail Kaygısız, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Tablet Bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Ülke genelinde 81 ilimizdeki birçok okulumuzda tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenleniyor. Bu nedenle aranızda bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hepinizin bildiği gibi ülkelerin kalkınmasında ve refah düzeyine ulaşmanın yolu eğitimden geçmektedir. Bizler eğitime ne kadar önem verirsek, gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, yarınlara da o derece güvenli, bakma şansımız olabilir” dedi.
Atatürk Türkiye Cumhuriyetini sizlere emanet etmiştir. Biz de ülkemizin emanet edildiği gençlerimizi çocuklarımızı çağın en modern teknolojisini kullanarak iyi yetiştirmek, iyi bir eğitim vermek ve yarınlara da en iyi bir şekilde hazırlamak için canla başla çalışıyoruz. O nedenle yükümüz ağır ve eğitime daha çok önem vermemiz gerekiyor. Daha çok çalışmamız, daha çok yatırım yapmamız gerekiyor diyerek konuşmasını sürdüren Kaygısız, Çocuk ve gençlerimizin daha iyi şartlarda, daha donanımlı okullarda eğitim görebilmelerini ve yarınlara daha iyi hazırlanmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Öğretmen arkadaşlarımızdan ve okul yöneticilerinden daha fazla fedakarlık ve çocuklarımızı daha iyi yetiştirmenin gayreti içinde olmasını bekliyoruz. Öğrencilerden de ricamız, hepimiz bu sıralardan geldik geçtik. Bu okullarda eğitim aldığınız dönemleri iyi değerlendirin. Eğer siz bu dönemlerde ne kadar çok fedakarlık yapar, ne kadar çok çalışır, ne kadar kendinizi iyi yetiştirirseniz, yarınlarınız için iyi bir gelecek sağlamış olursunuz. Daha çok çalışmanız halinde bunun meyvesini ileride göreceksiniz. Sizlere dağıtılan tabletlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güle güle kullanın” diyerek sözlerini tamamladı.
Sınıfta öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kaygısız ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, tablet bilgisayarlarına kavuşan öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı