Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kayan´dan cevap gecikmedi

Kayan´dan cevap gecikmedi

Kayan´dan Sarı´ya jet cevap: "4 yıldır görevde olan, ama 1 adım yol alamayan sensin"

Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın kendisi için söylediği söylemlere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kayan, Başkan Sarı´nın Erdek Siyasetinden çok uzak olduğunu söyleyerek,
"Belediye Başkanımız Erdek´ten ve Erdek siyasetinden o kadar uzak ki, Başkanım ben 1,5 yıldır bu görevdeyim. 4 yıldır görevde olan ama 1 adım yol alamayan sensin. Ne oldu da 4 yıldır bekleyen dosya şimdi onaylandı?
Senin performansını mevzuata, akla, mantığa ve vicdana aykırı bir anlayışla kördüğüme çevirdiğin 1/1000lik planlarda göreceğiz.
4 yıl değil 44 yıl geçse nafile, artık topu büyükşehire de atamayacaksın.
Farklı yerlerde ikamet eden vatandaşların ikametini Erdek´e aldırmak suretiyle her zamanki gibi hileli yollarla Erdek nüfusunu 50.000 üzeri çıkarmak için proje başlattınız ve onu da beceremeyince ?Zaten Ummuyordum? sözünüzle milletin aklıyla dalga geçtiniz.
Kastri planlarını zamanında mevzuata uygun şekilde yapsaydınız Erdek nüfusu şimdi 50.000´in üzerinde olacaktı.
Bu arada Belediyedeki memurlar 10, sözleşmeli personeller 13 aydır maaş almıyormuş lütfen insaniyet adına bu durum ile ilgilenin.
Biz ikbal, makam ve mevki için değil daha güzel bir ERDEK için uğraşıyoruz...
Dürüst, adaletli ve temiz bir sayaset üretmek için çaba harcıyoruz.
Ayrıca Sn. Başkan aynı röportajda Yukarıyapıcı Göletinden söz edip uğraştığını onu da başaramadığından bahsetmiş, merak etmeyin Yukarıyapıcı Göletini de çözdük çok yakında hem içme hem sulama suyu olarak değerli hemşehrilerimizin hizmetine girecek." dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kayan cevap gecikmedi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli