Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kayan, gazetemizi kutlamaya geldi

Kayan, gazetemizi kutlamaya geldi

?Medya, siyasetçinin değil, halkın sesini yansıtmalıdır?

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, gazetemize gelerek 42. yaşımızı kutladı.

İlçe yönetim kurulu üyesi Şeref Karaal ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Kayan, sayfa editörlerimiz Taygun ve Tuncay Ertan, gazetemiz yazı ailesinden Önder Balıkçı ile sohbet etti.
Yerel medyanın, siyasiler açısından yaygın medyadan bile önemli olduğuna dikkat çeken Kayan, şu değerlendirmede bulundu:
?Şu noktanın özellikle altını çizmek isterim ki yerel olsun, yaygın olsun medya kuruluşları siyasetçinin değil, halkın sesini yansıtmalıdır. Biz, basın organlarının eleştirilerine açığız. Yeter ki eleştiriler yapıcı olsun ve onlardan yararlanabilelim. Gazeteler, medya kuruluşları, kamu görevini üstlenirler. Halkın, doğruları ve gerçekleri öğrenmesi adına görev yaparlar. Böylece de, seçimlerde, halkın sandık başında oyunu doğru kullanma bilincine ulaşmasının yolunu açarlar. Hele hele son yıllarda sosyal medyadaki haber kirliliğini ve gerçek dışı haberleri gördükten sonra yerel medyanın önemi ve gerekliliği daha da belirgin duruma gelmiştir.?
Gazetemizin yeni yaşını kutlayan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, ?Bu arada, Erdek´te ekmek yiyen iş adamları, kurum ve kuruluşlar ile Erdek´te yaşayanların, yerel gazetelere maddi-manevi destek vermeleri ve bu yayın organlarına sahip çıkmaları gerekir? dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu