Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaya, Dalaman Hava Limanına atandı

Kaya, Dalaman Hava Limanına atandı

Kocaseyit Havaalanı Müdürü Kaya, Dalaman'a tayin oldu.

Kocaseyit Havaalanı Müdürü Kaya, Dalaman’a tayin oldu.
Edremit İlçesi Kocaseyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya, Dalaman Havalimanına tayin oldu.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde 1997 yılında Edremit Körfez Havalimanı (EDO) olarak uçuş trafiğine açılan, uçuş ve yolcu trafiğinde üst üste uçuş ve yolcu rekoru kıran Kocaseyit Havalimanının Müdürü Mehmet Kaya Dalaman Havalimanına atandı.
Elazığ Havalimanında 7 yıl başarıyla görev yapan ve 46 bin yolcu sayısını 750 bin yolcu sayısına çıkarıp büyük bir başarıya imza atıp, rekorlar kırması sonrası 2 yıl önce Edremit Kocaseyit Havalimanı Müdürlüğüne atanan Mehmet Kaya, başarılı bir bürokrat olarak aynı başarıyı burada da göstermesi sevindirici bulundu.
Kaya’nın Dalaman Havalimanı Müdürlüğüne tayin edilmesi ilçede büyük bir üzüntü yaratı.
Kocaseyit Havalimanında son iki yıldır üst üste uçak ve yolcu rekoru kırmaya devam ettiğini, yolcu ve uçuş rekorlarının kırılmasının yeterli olmadığını, 2014 yılı sonunda 200 bin yolcu sayısını aşmayı beklendiğini belirten Müdür Mehmet Kaya, Kocaseyit Havalimanının geleceğinin çok yüksek olduğunu öne sürdü.
Kendisinin devletin bir memuru olduğunu ve bu yüzden de layık görüldüğü her yerde görev yapabileceğini vurgulayan Mehmet Kaya, görev yaptığı sırada tanıştığı dostlarından ayrılmak zorunda kaldığı için ise buruk bir hüzün yaşadığını sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli