Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Katı Atık Birlikleri Bandırmada Toplandı

Katı Atık Birlikleri Bandırmada Toplandı

Entegre Katı Atık Yönetimi Projelerinin hazırlanması için Teknik Yardım Projesi (Lot-1) birinci iki aylık toplantısı Bandırma Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Entegre Katı Atık Yönetimi Projelerinin hazırlanması için Teknik Yardım Projesi (Lot-1) birinci iki aylık toplantısı Bandırma Belediye Meclis Salonu`nda gerçekleşti.
Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA), Çevre Operasyonel programı kapsamında proje hazırlık aşamaları sürdürülmekte olan Güney Marmara Entegre katı Atık Yönetimi Projelerinin hazırlanması için teknik yardım Projesi Lot-1) kapsamında  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın  katı Atık Birliği yetkilileri, ve ilgili firma olan PM Group uzmanlarının katılımıyla Bandırma Belediye Meclis Salonu`nda bir toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Ocaklar Belediye başkanı Hüseyin Durak, katıldı.
Sedat Pekel`in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırım Fonları Daire Başkanı Nuri Ercan Tortop projenin amacıyla ilgili bilgi aktardı.
Daha sonra PM Group Takım Lideri Mirjona Stankovic yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili geniş kapsamlı açıklamalarda bulundu.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false