Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Karnelerin dağıtılmasıyla iskelede yoğunluk arttı

Karnelerin dağıtılmasıyla iskelede yoğunluk arttı

Gemi İşletme sahipleri, tatilcilerin iskelede sorun yaşamamaları için çalışıyor. Okulların tatile girmesiyle, Erdek Feribot İskelesinde gemi sefer sayıları arttırıldı.

Gemi İşletme sahipleri, tatilcilerin iskelede sorun yaşamamaları için çalışıyor.
Okulların tatile girmesiyle, Erdek Feribot İskelesinde gemi sefer sayıları arttırıldı.
Yaz tatilini evlerinin dışında geçirmek isteyen tatilcilerden, Marmara, Paşaliman ile Avşa adalarında tatillerini geçirmek isteyenler, geldikleri ilçemizden, Erdek Feribot İskelesini kullanarak adalara gidiyor.
Kış ayının yorucu yorgunluğunu üzerinden atmak için yollara düşen vatandaşlar, gitmek üzere geldikleri Erdek Feribot İskelesinde yoğunluk yaşanmasına neden oluyor.
Erdek`ten adalara gidiş-dönüş için kullanılan Erdek Feribot İskelesine akın eden tatilci sayısında hızla artış yaşanırken, gözle görünür araç kuyrukları oluşuyor.
İskelede 
yoğunluk arttı
Yaya yolcu ve özel otomobil sayılarının arttığı iskelede, kamyon sayısı da artarken, Erdek`ten adalara deniz taşımacılığı işi yapan gemi işletmeleri yoğun talep karşısında sefer sayılarını arttırarak, tatilcilerin kuyruk çilesi yaşamalarının önüne geçiyor.
Erdek Feribot İskelesindeki bu duruma sevinen seyyar satıcıların bazıları işlerin çok iyi olduğunu söylerken, özellikle seyyar milli piyango satıcılarının bu durumdan oldukça keyifli olduğu gözleniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı