Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Karlahan: Halkta karşılığım var

Karlahan: Halkta karşılığım var

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma Belediye Başkan aday adayı Göksel Karlahan, Adımın, halkta karşılığı var. Gerçek gücümü Bandırmalılardan alıyorum dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma Belediye Başkan aday adayı Göksel Karlahan, "Adımın, halkta karşılığı var. Gerçek gücümü Bandırmalılardan alıyorum" dedi. 
Bölgenin çocuğu olarak Bandırma`ya hizmet anlayışı ile dolu olduğuna dikkati çeken Karlahan, şunları söyledi:
"Son 13 yıldır, Bandırma`nın her çeşit sivil toplum örgütünün içinde Bandırma için çaba harcıyorum. Başta Bandırmaspor olmak üzere birçok spor kulübünün yönetimlerinde görevler üstlendim. 1989 yılından bu yana siyasetin içindeyim. Bandırma`nın her kesimiyle iyi ilişkiler içindeyim. Ticaret yaşamımda başarılı oldum. Şimdi de kentime, Bandırma Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyorum."
Kendisinin, belediye başkanı olarak yetersiz olduğunu öne süren kişilere de yanıt veren Karlahan, şu değerlendirmede bulundu:
"Bugüne kadar üstlendiğim her işte başarıyı yakaladım. Bir kentte belediye başkanı olarak yalnız mimarlar, mühendisler, doktorlar, diploma sahipleri mi başarılı olur? Eğer böyle olsaydı, Bandırma yıllardır bu kadar büyük olumsuzluklar, sorunlar içinde yaşar mıydı? Aday olup, seçilirsem, benim gibi, yıllardır halkla iç içe yaşayan kişilerin de başarılı olabileceğini herkese göstereceğim. Bir belediye başkanının, her konuyu çok iyi bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Eğer başkan seçilirsem, çok iyi bir ekip çalışması gerçekleştirerek, uzman kişilerin de danışmanlıklarına başvuracağım. Herkesin düşüncesini dinleyeceğim. Bandırma`yı marka bir kent durumuna getirmek için elimden geleni yapacağım." 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli