Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karlahan ve Bostancı´nın tepkisi tepkisi ?Bu olayın parti içindeki haini bulunmalıdır?

Karlahan ve Bostancı´nın tepkisi tepkisi ?Bu olayın parti içindeki haini bulunmalıdır?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanlığından, medyaya servis edilen ve ?Partimizin belediye meclis üyeleri görevlerini yerine getirmeyince, bu görevi de ilçe başkanımız Eşref Kasapoğlu üstleniyor? denilen açıklamaya meclis üyelerinin tepk

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanlığından, medyaya servis edilen ve ?Partimizin belediye meclis üyeleri görevlerini yerine getirmeyince, bu görevi de ilçe başkanımız Eşref Kasapoğlu üstleniyor? denilen açıklamaya meclis üyelerinin tepkileri sürüyor. Yakup Ataş´ın ardından, AKP Bandırma Belediye meclis üyelerinden ve AKP´nin grup sözcüsü Göksel Karlahan ile Alp Bostancı da açıklama yaptı. Karlahan, bu olayın fail veya faillerinin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğine işaret ederken, ?Herkesin görevi bellidir. Bu iş, kendi partisinin belediye meclis üyelerine saldırmakla olmaz. Çok yakışıksız bir olay. Faili mutlaka ortaya çıkarılmalıdır? dedi.
AKP belediye meclis üyesi Alp Bostancı da açıklamasında şu değerlendirmede bulundu:
?Böyle bir iş olamaz. Bu açıklama, partimizin ilçe teşkilatının bilgisayarından gönderilmiştir. İçimizdeki bu hain veya hainler, mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Böylesine disiplinsiz bir olayın sorumluluğu, ilçe başkanlığına aittir. Kimse, parti içinde disiplinsizlik yaratamaz. Bandırmalı yeni vekilimizle, partimizi Bandırma´da nasıl daha çok büyütebileceğimiz konusunda projelerimiz olacak.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı