Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Karizma Show Dursunbeylileri Büyüledi

Karizma Show Dursunbeylileri Büyüledi

Gençlik Şenliği kapsamında Dursunbeye gelen Yetenek Sizsiniz Ekiplerinden Karizma Show izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gençlik Şenliği kapsamında Dursunbey`e gelen Yetenek Sizsiniz Ekiplerinden Karizma Show izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Dursunbey`de geçtiğimiz gün başlayan Gençlik Şenliğine vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu. Düzenlenen etkinlikte gösteri yapan Yetenek Sizsiniz`in başarılı ekiplerinden Karizma Show basket potasında yaptıkları gösterilerle katılımcılardan büyük alkış aldı. Dünyanın 33 ülkesinde gösteri yapan ekip bu dalda Dünya`da ilk üç ekip arasında yer alıyor.
Geçtiğimiz gün saat 16.00`da gösteri yapan ekip basketbol topu ile uçarak smaç ve çeşitli gösteriler ile izleyenlerin ağzını adeta açık bıraktı. Yaptıkları Show`un ardından seyircilerden de bir gruba gösteri yaptıran ekip yaptıkları işlerin ne denli zor olduğunu da böylece ispatlamış oldu.
Gündüz bu gösterinin ardından akşam 20.00`da grup nüans`ın rock parçaları ile coşan gençler unutulmaz bir şölen yaşamış oldular. Şenlikler bugün Saz mesire alanında devam ederken minikler ve gençler gün boyu eğlendiler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli