Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

`KARESİ`YE HOŞGELDİNİZ PAŞAM`

`KARESİ`YE HOŞGELDİNİZ PAŞAM`

Kurtdereli Mehmet Pehlivan`ın hayatını anlatan ve Karesi Belediyesi`nin ana sponsoru olduğu ‘Yenilmeyi Düşünmedi' filminde rol alarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü canlandıracak olan Göksel Kaya, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ı ziyaret etti.

Kurtdereli Mehmet Pehlivan`ın hayatını anlatan ve Karesi Belediyesi`nin ana sponsoru olduğu ‘Yenilmeyi Düşünmedi’ filminde rol alarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü canlandıracak olan Göksel Kaya, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ı ziyaret etti.
Başkan Yılmaz, konuğunu Karesi’ye ‘Hoş geldiniz Paşam’ diyerek karşıladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk`e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ı ziyaret etti. Karesi Belediyesi`nin Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan`ın hayatını anlatmak için güzel bir yola çıktığını söyleyen Göksel Kaya, "Film için verdiğiniz büyük destekleri biliyoruz. Bundan dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Bende eski bir pehlivanım. Cihan pehlivanının hayatının beyaz perdeye aktarılacak olması bizleri duygulandırdı" şeklinde konuştu.
Atatürk`ün de ata sporu güreşi yaptığını söyleyen Göksel Kaya, “Atatürk, Çankaya Köşkü`nde askerleri güreşirken görüyor. Bir askerin önüne geleni yendiğini gören Atatürk, askerin yanına gidiyor. Paşayı gören herkes toparlanıyor. Başpehlivana dönen Atatürk, soyunuyor ve `herkesi yendiğini gördüm, hadi benimle de güreşeceksin` diyor. Başpehlivan ise `paşam yedi düvel sizin sırtınızı yere getiremedi, ben nasıl sizi yeneyim` cevabını veriyor" dedi.
Yılmaz, Kurtdereli Mehmet Pehlivan`ın hayatını anlatan ‘Yenilmeyi Düşünmedi’ filmiyle cihan pehlivanını dünyaya tanıtmayı ve ata sporu güreşi sevdirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Çekimleri devam eden filmde Kurtdereli Mehmet Pehlivan ve Atatürk`ün birlikte olduğu bir sahne olacağını ifade eden Başkan Yılmaz, Göksel Kaya`ya filmde rol alması nedeniyle teşekkür etti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı