Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Karesi`nin omurgası `strateji`

Karesi`nin omurgası `strateji`

Karesi Belediyesi`nin vizyon ve misyonu doğrultusunda çalışma larını yürüten Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Karesi`nin geleceğine ışık tutuyor.

Karesi Belediyesi`nin vizyon ve misyonu doğrultusunda çalışma larını yürüten Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Karesi`nin geleceğine ışık tutuyor.
Karesi Belediyesi`nin omurgası olan Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Karesi İlçesi`nin geleceğini planlıyor. Karesi Belediyesi`nin kurulduğu günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden Strateji Geliştirme Müdürlüğü, belediyenin vizyon ve misyonu doğrultusunda 8 aydır önemli çalışmalar yürütüyor. İlk olarak Karesi Belediyesi`nin 2015-2019 yılları arasındaki stratejik planını, ardından da performans çizelgesini hazırlayan Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Karesi Belediyesi`nin yol haritasını çiziyor. Ortak ihtiyaçların, önceliklerin belirlenmesinde katılımcı bir model oluşturmak istediklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi ile ilgili hayallerimiz ve projelerimiz çok büyük" dedi.
Yılmaz: “Her şeyin en iyisini planlıyoruz”
2015`ten 2019`a kadar olan her yılı tek tek planlayarak, kurumsallaşma konusunda da ciddi adımlar atan Karesi Belediyesi, plansız hiçbir düşünce ve projeyi hayata geçirmiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Plansız, projesiz işlerin başarıya ulaşması söz konusu olamaz. Bizim Karesi ile ilgili hayallerimiz ve projelerimiz çok büyük. Strateji Geliştirme Müdürlüğümüz ile birlikte vatandaşlarımız için her şeyin en iyisini planlıyoruz" diyerek sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false