Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Karesi yatırımcıyı destekliyor

Karesi yatırımcıyı destekliyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi`nin yan tarafına açılan tatlıcı `Gaziantepli Hacı İbrahim Usta' isimli işyerini ziyaret etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi`nin yan tarafına açılan tatlıcı `Gaziantepli Hacı İbrahim Usta’ isimli işyerini ziyaret etti.
Başkan Yılmaz, “İlçeye açılan `Podium`, `Biscotti`nin ardından tatlıcı `Gaziantepli Hacı İbrahim Usta`da hizmete girdi. Her fırsatta yatırımcıları Karesi İlçesi`ne yatırıma davet ederek, yatırımcıların önünü açmak için belediye olarak gereken yardımlarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Yılmaz: “Esnafın memnuniyeti önemli”
Karesi İlçesi`nin kalkınması için herkesin ilçeye hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu görüşmelerle vatandaşlarımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarını tespit ediyor, yapacağımız hizmetleri bu ihtiyaçlar doğrultusunda belirliyoruz" dedi.
Ziyaretlerin amacının esnaf ile istişare etmek olduğunun altını çizen Yılmaz, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla çözüm üretmek, belediye çalışmaları hakkında bilgi vermek için bundan sonraki süreçte de ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false