Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Karesi Belediyesi’nin 5. Avrupa Birliği Projesi’de onaylandı

Karesi Belediyesi’nin 5. Avrupa Birliği Projesi’de onaylandı

Karesi Belediyesi’nin Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye, İtalya, Hollanda, Azerbaycan, Romanya, Moldova ve Gürcistan olmak üzere...

Karesi Belediyesi’nin Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye, İtalya, Hollanda, Azerbaycan, Romanya, Moldova ve Gürcistan olmak üzere 7 ortaklı “Building Online Peace for Youth” isimli KA152 Gençlik Değişimi Projesi, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. 
Karesi Belediyesi’nin de ortakları arasında olduğu “Building Online Peace for Youth” isimli Gençlik Değişimleri (KA152) Projesi, en az iki farklı ülkeden gençlik gruplarının, karşılıklı ilgi duydukları bir konu etrafında belirli bir süreyle bir araya gelmesine ve birbirlerinin kültürleri hakkında bilgi sahibi olmasına imkân tanıyor. 
Türkiye, İtalya, Hollanda, Azerbaycan, Romanya, Moldova ve Gürcistan olmak üzere 7 ortaklı proje Karesi Belediyesi’nin kabul edilen 5. projesi oldu. 
Proje kapsamındaki bir Gençlik Değişimi esnasında, grup liderleri tarafından desteklenen katılımcılar, değişimden önce kendileri tarafından tasarlanıp hazırlanmış olan bir faaliyet programını atölye çalışmaları, tartışmalar, simülasyonlar vb. aracılığıyla ortaklaşa yürütülecek. 
 Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı