Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Karesi Belediyesi vatandaşlara açılış baharı yaşatıyor

Karesi Belediyesi vatandaşlara açılış baharı yaşatıyor

Karesi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde yapımını tamamladığı halı sahaların açılışlarını sürdürüyor. GES, Turplu Halı Saha ve Çok Amaçlı Salon, Kamçılı Halı Saha açılışından sonra Tatlıpınar Halı Saha açılışı yap

Karesi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde yapımını tamamladığı halı sahaların açılışlarını sürdürüyor. GES, Turplu Halı Saha ve Çok Amaçlı Salon, Kamçılı Halı Saha açılışından sonra Tatlıpınar Halı Saha açılışı yapıldı. Ekim ayında ise Yeniköy ve Kabakdere Halı Sahaları ardından Üçpınar Temizlik İşleri Şantiyesi açılacak. 
Tatlıpınar’ın en önemli sorunlarının başında yol sorunu geldiğini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan “Şu an Büyükpınar’dan Tatlıpınar’a yol yapım işi devam ediyor. Sona yaklaşıldı. Burası bittikten sonra merkeze doğru da hızlı bir şekilde yol yapımı tamamlanacak ve sorun çözülecek.” dedi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin “Tatlıpınar’ın yeni yerleşim yerinin altyapı sorununa da değinerek “2500 metre içme suyu, 3 bin 800 metre kanalizasyon varmış. Ayrıca evsel hat olarak 500 metre içme suyu, 750 metre atık su hattı imalatı öngörülmüş. Bu imalatlar Ekim ayının 4’ünde başlayacak. BASKİ inşaata başlayacak.” dedi. 
Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ta bir konuşma yaparak, halı saha yapımlarında emekleri geçen herkese teşekkür etti. 
Son olarak ise AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey kürsüye çıktı. Millete hizmet için geceyi gündüze katarak çalıştıklarını ifade eden Canbey, “Milletimize dokunarak gönlüne giden yolu inşa ediyoruz. Sıkıntılarınızı biliyoruz, bunları da çözmeye çalışıyoruz. Ama hayat bazen zorluklarda çıkartıyor. Bu zorlukları aşacağız.” diye konuştu.              Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı