Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Karesi Belediyesi projeye doymuyor

Karesi Belediyesi projeye doymuyor

Karesi Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile üçüncü protokolünü yaparak destek almayı hak kazandı.

Karesi Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile üçüncü protokolünü yaparak destek almayı hak kazandı.
"2014 Fizibilite, Araştırma ve Planlama Doğrudan Faaliyet Desteği" projesine imza atan Karesi Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, "Proje sayesinde belediyenin sorumlu olduğu alanlarda daha kaliteli hizmet verme altyapısını sağlamış olacağız" dedi.
Yılmaz: "Hizmete kalite gelecek”
Karesi Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan "2014 Fizibilite, Araştırma ve Planlama Doğrudan Faaliyet Desteği" projesi Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından kabul edildi.
Destek almayı hak kazanan projenin protokolü Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç arasında yapıldı.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, imzalanan projenin bölgenin rekabet gücünü artıracağını ve bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracağını, fizibilite, araştırma ve planlama çalışmalarının gerçekleştirilmesi için kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi.
Başkan Yılmaz, "Bölgemizde fizibilite çalışmalarını yapabilmek, doğal kaynakları tespit edebilmek için destek anlaşması yaptık. Bu anlaşma sayesinde AR-GE`ye bütçe ayırmış olduk. Karesi Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, bu proje ile Nisan ayından bu yana GMKA`dan üçüncü desteği almış oldu. GMKA`nın destekleriyle belediyemize ve belediyenin sorumlu olduğu alanlarda daha kaliteli hizmet verme altyapısını sağlamış oluyoruz" dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli