Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu Erdek´i ziyaret etti

Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu Erdek´i ziyaret etti

Karayolları 14. Bölge Müdürü, İnşaat Mühendisi Mehmet Yazıcıoğlu, beraberinde kurum yetkilileri ile birlikte geldikleri Erdek´te, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nı ziyaret ettiler.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Bursa´dan gelen Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, ilçemizdeki ulaşım sorunları ile ilgili karşılıklı düşünce alışverişinde bulundu.
Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu´nun Erdek ziyareti hakkında açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, yaz aylarında ilçedeki trafik sorununun yaşanmaması için Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyet ile görüştüklerini belirtti.
Yazıcıoğlu´nun, kendilerine, Erdek çevre yolunun etüt çalışmalarına kısa sürede başlanacağı bilgisini verdiğini bildiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kayan, kırsal mahalle olan Çayağzı ile Ormanlı arasının sıcak asfaltla kaplanarak kırsal mahallelerin ulaşım sıkıntılarını çözecek ve turizmine katkı sağlayacak hizmetlerin geleceği müjdesini aldıklarını açıkladı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false