Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Karakter oyuncuları Mekin ve Tezeren

Karakter oyuncuları Mekin ve Tezeren

Yeşilçam'ın iki tanınmış oyuncusu Ahmet Mekin ve Erol Tezeren, Erdek'te buluştular. 1980 yılından bu yana Erdek'e bağlı Ocaklar Mahallesi'nde (eski belde) ve 1994 yılından bu yana yaz aylarında Erdek'te yaşayan Erol Tezeren, bir araya geldikleri çay

Yeşilçam'ın iki tanınmış oyuncusu Ahmet Mekin ve Erol Tezeren, Erdek'te buluştular. 1980 yılından bu yana Erdek'e bağlı Ocaklar Mahallesi'nde (eski belde) ve 1994 yılından bu yana yaz aylarında Erdek'te yaşayan Erol Tezeren, bir araya geldikleri çay bahçesinde meslek anılarını paylaştılar. Her iki oyuncu da, Erdek'te belediye tarafından  gerçekleştirilecek her çeşit kültür ve sanat etkinliklerine ellerinden geldiğince destek olup, yardım etmeye hazır bulunduklarını vurgularken, şunları söylediler:
  Yıllardır Erdek'te yaşıyoruz. Bugüne dek belediye başkanlarının, Erdek'in kültür ve sanat açılarından nasıl geliştirilebileceği konusunda bizim düşüncelerimize hiç başvurmadılar. Dileriz bundan sonra gerçekleşir. Çünkü kültür ve sanatsız bir kent olmaz. Bizden yardım istenirse, fahri olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Erdek'in emrindeyiz.”
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli