Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kapıdağ Mor Soğanı, Coğrafi İşaretler Zirvesi´nde tanıtıldı

Kapıdağ Mor Soğanı, Coğrafi İşaretler Zirvesi´nde tanıtıldı

İstanbul´da, Coğrafi İşaretler Zirvesi düzenlendi.

Metro Toptancı Market, Türk Patent Enstitüsü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile bu yıl 1.si düzenlenen İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi Gastronometro´da gerçekleştirildi.
Düzenlenen zirveye; Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, TOBB Başkan Yardımcısı, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Emin İzol, Metro Toptancı Market Meyve Sebze Kategori Müdürü Birol Ulusan, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe katıldı.
Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Coğrafi İşaretli Ürünümüz Kapıdağ Mor Soğanının tanıtılması ve Coğrafi İşaretlerde Üretici Birliklerinin Önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli