Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Kapıdağ Doğa Yürüyüşü?

?Kapıdağ Doğa Yürüyüşü?

Erdek Belediyesi, yürüyüş için araç kaldıracak

Erdek Belediyesi, ?Turizm Haftası? kapsamında, vatandaşlar için Kapıdağ´a, cumartesi günü ?doğa yürüyüşü? düzenleyecek. Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz araçlar kaldırılacak.
Erdek Belediyesi, konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:
?15-22 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak ?Turizm Haftası´ kapsamında, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü, kırsal turizmi geliştirmek ve canlandırmak, tarihi eserlerimiz ve eşsiz doğamızla sizleri buluşturmak adına Erdek Belediyesi´nin katkılarıyla düzenlenecek doğa yürüyüşüne (trekking) tüm doğaseverleri ve yürüyüş tutkunluklarını bekliyoruz. Yürüyüşe katılacak vatandaşlarımızın, yanlarında yağmurluk, sandviç ve tatlı türü atıştırmalıklar bulundurmaları gerekmektedir. Güzergâh koşulları nedeniyle çocuk getirilmemesi ve bot gibi uygun ayakkabı ile katılım sağlanmalıdır. Yürüyüşe katılacak vatandaşlarımızın, belediyemizin ?Halk Masası´na başvurup kayıt yaptırmaları rica olunur.?
Açıklamada, ?Kapıdağ Doğa Yürüyüşü? için 22 Nisan 2017 Cumartesi günü, saat 10.30´da, Erdek Belediyesi önünden araçların hareket edeceği bildirildi.
VALİ DE KATILACAK
Kapıdağ´daki doğa yürüyüşüne Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı da katılacak.
Aynı gün, Balıkesir Valiliği´nin hazırladığı yürüyüş güzergahları tabelaları da yerlerine konulacak. Haber : Önder Balıkçı



Nesrin Cimen
22.04.2017 16:46:09
KAPIDAG doga yürüsünü düzenleyen, yürüyüs güzergahi tabelalarini yapan emegi gecen herkeze sonsuz tesekkürler. Huzur ve Mutluluk arayan doga severlere oksijenin bol oldugu yürüyüsler le birlikte özellikle Kapidag da yetisen ciceklerin de herkeze tanitilmasi dilegimle. 23 Nisan Cocuk Bayramimizla birlikte, Kutlu Dogum Haftasi, Kutlu olsun.

Anahtar Kelimeler: Kapıdağ Doğa Yürüyüşü
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli