Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kapalıspor salonu sporun çeşitliliğini arttıracak

Kapalıspor salonu sporun çeşitliliğini arttıracak

2012/2013 futbol sezonu hazırlıklarını tamamlayan Erdeksporun çalışmalarını izlemek için 18 Eylül stadına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan...

2012/2013 futbol sezonu hazırlıklarını tamamlayan Erdekspor`un çalışmalarını izlemek için 18 Eylül stadına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, önümüzdeki eğitim ve spor sezonu döneminde Erdekspor çatısı altında hayata geçirmeyi düşündükleri spor çeşitliliği hakkındaki teknik çalıştırıcılardan bilgi aldı.
Aysan, yakın zamanda faaliyete geçecek olan kapalıspor salonu ile birlikte Erdek`te Erdekspor çatısı altında spor çeşitliliği olarak büyük bir hamleyi başlatmak arzusunda olduklarını anlattı.
Öğretmenlerimize bu konudaki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aysan, "Elbirliği ile çocuklarımızı başta futbol olmak üzere olabildiğince atletizmin bütün dallarında çocuklarımıza eğitim vermek düşüncesindeyiz. Eğitmenlerimiz sayesinde bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu gün, burada, bu güzel ortamda yapılan çalışmaları görünce daha da iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz umarım başarılı olur hep beraber bir sezonu geride bırakırız. Bu vesile ile bizleri destekleyen ailelerimize de buradan teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı