Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kapalıspor Salonu geliyor

Kapalıspor Salonu geliyor

Erdeke kazandırılacak kapalıspor salonu için yer bulundu. İlçeye yapılmasına karar verilen kapalıspor salonu için belediye tarafından Halitpaşa Mahallesi Maşatlık Bölgesinde yer tespiti yapıldı. Kapalıspor salonunun ihalesinin yapılarak inşaatına..

Erdek`e kazandırılacak kapalıspor salonu için yer bulundu. İlçeye yapılmasına karar verilen kapalıspor salonu için belediye tarafından Halitpaşa Mahallesi Maşatlık Bölgesi`nde yer tespiti yapıldı. Kapalıspor salonunun ihalesinin yapılarak inşaatına en kısa sürede başlanacağı bildirildi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak kapalıspor salonu için belediyenin yer tahsis ettiği Halitpaşa Mahallesi Maşatlık Bölgesindeki arsasın 5.700 m2 olduğunu söyledi.
Erdek`te kapalıspor salonu eksikliği hissedildiği için böyle bir salonu ilçeye kazandırmaya kararlı olduklarını vurgulayan Kaygısız, "Belediyemiz, ilçemizin büyük ihtiyacı bulunan spor salonu yapımı için 5.700 m2`lik bir alan ayırdı. Bu alanın 3.000 M2`lik bölümüne spor salonu yapılırken, kalan bölüm ise çevre düzenlemesiyle birlikte otopark ve yeşil alan olarak değerlendirilecek. Spor salonunun yapım işi, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacak." şeklinde konuştu.
Spor salonunun, Erdek`teki gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırıp, onları kötü alışkanlıklardan koruyacağına inandığını dile getiren Kaygısız, Erdek`te hizmete giren kapalıspor salon sayesinde ilçedeki salon sporlarının ve takım sporlarının önemli başarılar sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli