Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kapalı Pazaryeri Taslak Projesi tanıtımda

Kapalı Pazaryeri Taslak Projesi tanıtımda

Bandırmaya yapımı planlanan Kapalı Pazaryeri Taslak Projesi ilk kez tanıtıldı.

Bandırma`ya yapımı planlanan Kapalı Pazaryeri Taslak Projesi ilk kez tanıtıldı.
Bandırma Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Kapalı Pazar Yeri Projesi`nin Taslak Projesi, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından meclis üyeleri, oda başkanları ve pazarcı esnafının yer aldığı toplantıda tanıtıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda taslak projeye son halini verilmesi için görüş alış-verişinde bulunuldu.
Toplantıya başkanlık eden Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Kapalı Pazaryerinin çizim ihalesini kazanan firma yetkililerinin hazırladığı taslak projede yer alan plan ve ölçümler hakkında bilgi verdi. 
Mirza, taslak halindeki projenin bizlerin sunacağı öneriler doğrultusunda şekillenerek son halini alacağını söyledi. Mirza toplantıda şu açıklamalarda bulundu: "Bilindiği gibi mevcut Pazaryerinin yanında bulunan mezarlığın eski eser tanımında yer alması ve tescilli olması nedeniyle bu çalışmalarımızda zaman kaybına uğradık. Ancak son dönemler çalışmalarımızla bu süreç oldukça hızlandı. Buranın tapusunu aldık ve yeni proje için ihale çıktık. İhaleyi kazanan firmamız taslak projeyi hazırlayarak bizlere sundu. Bizlerde böyle bir toplantı düzenleyerek konuyla ilgisi olan herkesi bilgilendirmek ve fikirlerini almak istedik" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli