Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kapalı Pazar yeri yapımını Özallar İnşaat üstlendi

Kapalı Pazar yeri yapımını Özallar İnşaat üstlendi

Bandırma kapalı Pazar yeri inşaatının yapım ihalesini sonuçlanırken, ihaleyi Özallar İnşaat Firmasının kazandığı öğrenildi.

Bandırma kapalı Pazar yeri inşaatının yapım ihalesini sonuçlanırken, ihaleyi Özallar İnşaat Firmasının kazandığı öğrenildi.
Bandırma kapalı pazar yeri yapım projesi ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 14 milyon 533 bin liralık en düşük teklifi veren Özallar İnşaat firması kazandı.
CHP’nin 91.yıldönümü kapsamında İlçe Binasında yapılan toplantıda İhalenin sonuçlandığını açıklayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, İhale Komisyonunca verilen kararın ardından Kapalı Pazar Yerinin yapım ihalesini Özallar Firmasının kazandığını bundan sonraki süreçte itiraz süreci bitimiyle sözleşme yapılarak yer teslimini yapacaklarını söyledi.
İhale komisyonunun kararını bugün verdiğini belirte Mirza, “İhale yetkilisi Fen İşleri Müdürümüzde bu kararı imzaladı. Özallar Firmasının vermiş olduğu ve en avantajlı teklif olan teklif olan 14 Milyon 533 Bin TL’lik verilen teklif, İhale Komisyonumuzca kabul edildi. Bilindiği gibi ihale yasası gereği eğer belirli bir miktarın altında düşük fiyat veriliyorsa kanunlar gereği düşük sorgulaması yapılıyor. Arkadaşlarımız bu sorgulamayı yaptılar, yazılı olarak bunu firmaya bildirdiler. Firmadan komisyonumuza ayrıntılı bir dosya halinde açıklama geldi. Komisyonumuz, yapılan açıklamalarda gerekçeleri kabul ederek ihaleyi tamamlamış oldu. Sonuç olarak en avantajlı teklifi vermiş olan Özallar İnşaat Firmasının 14.533.000 TL’lik teklif kabul edilmiş oldu. Bugünden itibaren diğer katılımcı firmalara bu karar bildirilecek. Eğer itiraz olmazsa tebligat ellerine geçtikten 10 gün sonra sözleşme yapmak üzere bu firmamızı davet edeceğiz. Ondan sonra sözleşmemizi yapıp yer teslimimizi yapacağız. Dolayısıyla uzun yıllar mücadelesini verdiğimiz Pazar Yeri Projesi İnşaatı başlamış olacak” dedi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli