Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kapalı Pazaryeri inşaat projesinin % 30´u bitti

Kapalı Pazaryeri inşaat projesinin % 30´u bitti

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Pazar Yeri´nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Pazar Yeri´nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ekiplerin yoğun bir çalışma temposuyla yerine getirdiği inşaat çalışmalarıyla projenin % 30´u kısmı tamamlanırken Başkan Mirza, projenin her aşamasını yakından takip ediyor.
Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Mirza, halka ve esnafa sözü verilen Kapalı Pazaryerini hizmete açılacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

/resimler/2015-7/25/1624318213461.jpg
Mirza, devamında şöyle konuştu: ?Kapalı Pazaryeri inşaatımızın % 30´u tamamlandı. Çalışmalar bu hızıyla devam ederse projemiz 2016 Haziranına yetişecek. Sonuçlanan çalışmalardan bilgi verecek olursak alt kısımda yer alan ve otopark olarak kullanılacak olan alan halledilmiş durumda. Pazaryeri olarak kullanılacak olan ilk katta çatı çalışmaları devam ediyor. Halkımıza sözünü verdiğimiz, esnafımıza sözünü verdiğimiz Kapalı Pazaryeri inşaatını yoğun şekilde çalışarak hizmete açacağımız günü bekliyoruz. Elbette ki böyle büyük projeleri tamamlamak kolay değil. Özellikle gelirlerimizin azaldığı bir dönemde, gelirlerimizin % 40´nın Büyükşehir´e gittiği bir dönemde, her ay 2 milyon lira paraları ödeyebilmek kolay değil.?
Hobi Bahçeleri projesi hakkında da konuşan Mirza, ?Bir yandan da diğer hizmetleri de yerine getirerek Bandırma halkına gece gündüz çalışarak hizmet etmeye devam edecek. Bu projenin yanı sıra diğer projelerimize de sıra geliyor. İlerleyen günlerde Hobi Bahçeleri Projemizi de başlatıyoruz. Cin Çukurundaki Kültür Merkezi Projemiz netleşecek. Kısacası diğer projelerimizi de uygulamaya başlıyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı