Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kapalı Pazar yerinde ağaçlandırma çalışması devam ediyor

Kapalı Pazar yerinde ağaçlandırma çalışması devam ediyor

Bandırma Belediyesi daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Bandırma...

Bandırma Belediyesi daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Bandırma hedefinden yola çıkarak, Bandırmayı görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir kent konumuna getirmek için Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı çevresini ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.
Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı çevresine yaklaşık 160 ağaç ve 1500 çeşitli çalı dikimi gerçekleştiren Bandırma Belediyesi ekipleri, Pazaryeri çevresinde ağaç dikim çalışmalarını sürdürüyor.
Ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Kapalı Pazaryeri Projesine başlarken orada bulunan bazı ağaçların sökülmesi gerekiyordu bizde ağaç taşıma makinesi getirerek buradaki ağaçlarımızı başka bir alana taşıdık ve ağaçlarımızın yaşamasını sağladık. Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı Projemiz tamamen bitti. Artık sadece çevre düzenlemeleri yapılıyor burası sadece pazar yeri değil insanlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı. Yeşil alanlarıyla, dinlenme alanlarıyla, çocuk oyun parkıyla diğer kentlere örnek olacak bu projeyi 6 Kasım Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla bu projenin açılışını gerçekleştireceğiz. Halkımızın uzun yıllardır özlemini duyduğu bitmesi için günler saydığı Kapalı Pazaryeri açılış coşkusunu hep birlikte yaşayalım? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli