Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kanlı infazın zanlıları mahkemeye çıkarıldı

Kanlı infazın zanlıları mahkemeye çıkarıldı

Bandırma´da 3 kişiyi öldüren 3 cinayet zanlısı yargı karşısında.

Bandırma´da 3 kişiyi öldüren 3 cinayet zanlısı yargı karşısında.
Bandırma İlçesi´nde geçen Cuma günü Sinan Demir, Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin´in tabanca ile öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltı alınan zanlılar 28 yaşındaki Koray Y., 27 yaşındaki Tolga A. ve 29 yaşındaki Şahin A., polisteki ifadelerinin ardından, tutuklanmaları istemiyle Bandırma Sulh Ceza Mahkemesi´ne sevk edildi.
Geçen Cuma günü biri park halindeki 16 JFR 46 plakalı otomobilin içerisinde, ikisi de otomobilin yanında olmak üzere 3 kişi, başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.
Bandırma Ayyıldız Mahallesi Çöplük yolunda bulunan cesetlerin Sinan Demir (45), İlhan Küçükşahin (30) ve Özgür Güven (19)´e ait olduğu belirlendi.
Polis ve jandarma ekipleri, bölgedeki işyerlerinin güvenlik kameralarıyla mobese kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Cinayet zanlıları olaydan bir gün sonra Bandırma İlçesi´nin Paşakonak Mahallesi ile Erdek´te saklandıkları evde yakalandı. Gözaltı alınan zanlılar Koray Y., Tolga A. ve Şahin A., polisteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından, sevk edildikleri adliyede, tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Mahkemesi´ne çıkarıldı.
Cinayet zanlıları tutuklandı
Mahkemeye sevk edilen 3 kişi başsavcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından, çıkarıldıkları mahkeme tarafından kasten adam öldürme ve 6136 sayılı Kanun´a muhalefetten tutuklanarak Bandırma T ve M tipi olmak üzere 3 ayrı cezaevine gönderildi.

Haber :?Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli