Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kanaryalar Edremit´te yarıştı

Kanaryalar Edremit´te yarıştı

Edremit Belediyesi ve Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü tarafından düzenlenen 2. Edremit Yorkshire Kanarya Güzellik Yarışması´nda 1500 kuş yer aldı.

Edremit Belediyesi ve Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü tarafından düzenlenen 2. Edremit Yorkshire Kanarya Güzellik Yarışması´nda 1500 kuş yer aldı.
Edremit Belediyesi ile Yorkshire Kanarya Kulübünün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Türkiye´nin yanı sıra Lübnan, İran, Suriye, İtalya ve Yunanistan´dan bin 503 kanaryanın yarıştığı "2. Edremit Yorkshire Kanarya Şov" adı verilen kanarya güzellik yarışmasında 20 kategoride derece verildi.
"Kanarya ırk güzellik yarışması" olarak da anılan etkinlikte Türkiye´nin yanı sıra 5 ülkeden getirilen 1.503 kanarya değerlendirmeye alındı.
Hakemler İngliz Bob Pepper, Stephen Dominey ve İtalyan Danielle Corso´nın da yer aldığı jüri en güzel Yorkshire cinsi kanaryayı seçmek için çaba harcadı. Yarışmada 20 ayrı kategoride ve ayrıca en iyilerden oluşan Best kategorisinde yapılan değerlendirmede girerken Tarhan Kardeşler´in kanaryası "Edremit Yorkshire Kanarya Şov 2017"nin birinciliğini elde etti. Tarhan kardeşlerin diğer bir kanaryası da üçüncülük kazandı. Mehmet Karakuş´un kanaryası da ikincilik alırken, oluşturulan kategorilerde ilk 7´ye giren kanaryalar belirlendi.
Kupa töreninde konuşan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Burada bütün dünyaya özgürlüğü ve barışı yolluyor; o barışı istediğini, Türkiye´nin ´Yurtta sulh, cihanda sulh´ dediğini bugün bu salondan bir kez daha bütün dünyaya haykırıyoruz." dedi.
Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü Başkanı Kamil Ekici de "İkincisini yaptığımız Kanarya güzellik yarışmasını yine rekorla gerçekleştirdik." diye konuştu.
Kupa töreni sonunda ise İngiliz hakem Bob Pepper´a Yorkshire Kanarya Kulübü yönetimi tarafından doğum günü sürprizi yapılarak, pasta kesildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kanaryalar Edremit yarıştı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli