Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kamyon şoförünün şüpheli ölümü

Kamyon şoförünün şüpheli ölümü

Manyas ilçesinde ikamet eden Nedim Kanat´ın Susurluk´ta kam yonunun yanında cesedi bulundu.

Manyas ilçesinde ikamet eden Nedim Kanat´ın Susurluk´ta kam yonunun yanında cesedi bulundu.
Olay sabah saatlerinde Susurluk Yeni Mahalle Ertan ve Sertan Soylu Caddesi üzerindeki bir işyerinin otoparkında vatandaşların yerde yatan bir şahıs gördüklerini 112 ve polise bildirmeleriyle ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre; 10 SU 508 plakalı kamyon da şoför olarak çalışan Nedim Kanat (44) bir işyeri otoparkında kamyonun sağ kapısı tarafında toprak zemin üzerinde yüz üstü yatar vaziyette bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü tesbit etti. Maktulün kafasının sağ ön kısmında yanağa kadar uzanan bir kesik yarası ile boynunun kırık olduğu öğrenildi. Nedim Kanat´ın bir cinayete kurban gittiği ve cesedinin şoförü olduğu kamyonun yanına bırakıldığı üzerinde durulurken, Susurluk Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili sır perdesini aralamaya çalışıyor. Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı´nca başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor.
Diğer yandan şüpheli bir şekilde ölen Nedim Kanat´ın ikiz çocukları R.E ve R.E Kanat´ın önümüzde ki Çarşamba günü sünnet cemiyetlerini yapacağı ve davetiyeleri dağıttığı öğrenilirken, Nedim Kanat öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Manyas´ta toprağa verildi.
Haber : Taygun Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı