Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kamen Lisesi öğrencileri Bandırmaya geldi

Kamen Lisesi öğrencileri Bandırmaya geldi

Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesinin davetlisi olarak Bandırmaya gelen Kamen Lisesi Öğretmen ve öğrencileri, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekeli makamında ziyaret etti.

Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi`nin davetlisi olarak Bandırma`ya gelen Kamen Lisesi Öğretmen ve öğrencileri, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i makamında ziyaret etti.
Almanya`nın Unna Eyaleti`ndeki Kamen Lisesi ile "KARDEŞ LİSE" bağları olan Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi tarafından ortaklaşa düzenlenen öğrenci değişim programı kapsamında şehrimizde yer alan heyet 3 gün boyunca Bandırma ve bölgemizde incelemelerde bulunacak.
Öğrenci değişim programı kapsamında Bandırma`da bulunan kardeş şehir Kamen Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ziyarette Bandırma`dan ŞMG Lisesi Okul Müdürü Muzaffer Çiçek, Almanca Öğretmeni Füsun Tütüncübaşı, Bandırma-Kamen Dostluk Derneği 2. Başkanı Hayri Erdem ve Dernek Genel Sekreteri Ali Osman Ata yer aldı. 
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, bu ziyaretlerle birlikte iki şehrin dostluğunun daha da güçlendiğini söyledi.  
Pekel: "Uzun yıllar dostluk ve dayanışma duygularıyla hareket ederek birlik ve beraberliğin güzel örneklerini sunduğumuz kardeş şehrimiz Kamenin Kamen Lisesinin kentimiz okullarından Şehit Mehmet Gönenç Lisesinin davetlisi olarak Bandırma`da yer almasından ve onların değerli öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" dedi. 
Ziyarette önceki hafta Belediye Meclis Üyesi Erhan Elmastaş ve Mali Müşavirler tarafından toplanan ve Bandırma-Kamen Dostluk Derneğine teslim edilen hikâye kitapları, Kamen Lisesine teslim edildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı