Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kale Grubu yatırım planı için Balıkesir´de

Kale Grubu yatırım planı için Balıkesir´de

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Organize Sanayi Bölgesi´ni (OSB) Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur eşliğinde gezerek kendisinden yatırım amaçlı bilgi aldı.

Okyay, ilk olarak Türkiye´nin yeni gözdesi haline gelen Balıkesir Organize Sanayi bölgesinde detaylı bir inceleme yaptı. Daha sonra Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur´la görüşen Okyay, bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar üzerine görüşmelerde bulundu.
Okyay, Türkiye´nin ilk ve tek robotik çiftliği lely´i hakkında da bilgi alırken, Balıkesir´de gelişen şartlar ve kentin yatırımcıya sunduğu fırsatların şehir için büyük bir avantaj olduğunun altını çizdi.
Yapılması planlanan yatırımların tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili olacağı yönünde ip uçları veren Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ?Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bir yandan bugünümüzü bir diğer yandan geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz. Ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları. Balıkesir´de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A. Ş. fabrikasını inceledik. Bölgede bu tarz, alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünü-yoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı