Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kahraman Binbaşı Ayhan Önol´un başarısı sevindirdi

Kahraman Binbaşı Ayhan Önol´un başarısı sevindirdi

Deniz Komando Binbaşı Ayhan Önol´un başarısı, babası emekli astsubay 76 yaşındaki Fevzi Önol ve annesi Fatma ile kardeşlerini sevince boğdu.

Deniz Komando Binbaşı Ayhan Önol´un başarısı, babası emekli astsubay 76 yaşındaki Fevzi Önol ve annesi Fatma ile kardeşlerini sevince boğdu. Binbaşı Ayhan Önol, teröristlerle mücadele kapsamında Hakkari Yüksekova´da bir yıla yakın sürdürülen ve halen de devam eden faaliyetlerde fedakarca görev yaparak görevini en iyi şekilde tamamlamasının ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yüksek hizmetleri nedeniyle Üstün Hizmet Ödülü Sertifikası ile taltif edildi.
Oğlu Dz. P. Bnb. Ayhan Önol´un ödül sertifikasını aldığını öğrenen ailesi sevince boğuldu. Bandırma´da ikamet eden babası Fevzi Önol duygularını şöyle ifade etti: ?Bu başarı, biz anne-babası ve kardeşleri ile akrabalarını onurlandıran, gurur duymamızı sağlayan bir kutlamadır. Oğlum Ayhan Önol terörle mücadelede diğer güvenlik görevlilerimiz gibi sadece görevini yapmıştır. Askerlikte bir söz vardır ?Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır´. Bu sevincimizi eş dost ve tüm arkadaşlarımla paylaşıyorum. Vatan bölünmez, ezan susmaz bayrak asla inmez inmeyecektir; hoşça kalın, cumhuriyetle kalın, Atatürk´le kalın.? Haber: Erdem Özcan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false