Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kafkas´ta yılın düğününe büyük ilgi

Kafkas´ta yılın düğününe büyük ilgi

Erdek´in tanınmış ailelerinden Kafkas İşletmeleri sahibi Sevgi & Seçkin Arslan´ın oğulları Şahin Arslan ile İstanbul´dan Seher & Recep Parlakgüneş´in güzel kızları Hande, İstanbul´da başlayan kına geleneği ardından Kafkas Motel´de gerçekleşen sıra dışı dü

Erdek´in tanınmış ailelerinden Kafkas İşletmeleri sahibi Sevgi & Seçkin Arslan´ın oğulları Şahin Arslan ile İstanbul´dan Seher & Recep Parlakgüneş´in güzel kızları Hande, İstanbul´da başlayan kına geleneği ardından Kafkas Motel´de gerçekleşen sıra dışı düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.
Yaklaşık bin davetlinin üzerindeki konukların katılımı için Kafkas Motel, büyük salonun yanı sıra Beach denize kadar düğün için hazırlandı. Birbirinden seçkin konuk topluluğunun katıldığı Hande & Şahin Arslan´ın düğün töreninde sunumu ?Ateş Böceği Ercan yaptı.
Yatla Kafkas Motel iskelesine gelen genç çift, alkışlar arasında kendileri için hazırlanan platformda yerlerini alırken, genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı kıydı.
Sanat dünyasının önemli isimlerinden Ahmet Mekin, Erol Tezeren ve Ateş Böceği Ercan´ın yanı sıra Ankara´dan gelerek kendi ekibi ile geceye renk katan Pınar Altınok, Türk Sanat Müziği´nin ölümsüz yapıtlarıyla geceye katılanlara unutulmaz bir konser verdi.
Büyük bir coşku ile gecenin ilerleyen saatlerine dek süren Hande & Şahin Arslan´ın düğün törenlerine katılan ünlü isimler, sahnede dolar yağdırdılar.
Hande & Şahin Arslan çiftinin görkemli evlilik törenleri ardından Akdeniz´de balayına çıktılar.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli